Den här bloggposten innehåller nötkräm

Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEFkan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.


   JULEN. ...

mms_img52554 (MMS)

JULEN. Glömde kameran hemma och tog inte alls många bilder med min stackars mobilkamera men här är en iaf. Granen är släckt eftersom katten bet av sladden.. Per Morberg är också med på ett hörn ser jag! Julen spenderades som vanligt hos mamma i Dalarna tillsammans med lillebror och mamma. Fästmannen kom på juldagen och då blev det julafton igen! Har fått så himla fina julklappar att jag blir helt rörd. Och ätit så mycket att jag är helt rund. Haft en himla fin och mysig jul helt enkelt!


   Pepp och Depp

Förlåt för frånvaron. Har det lite jobbigt nu. Vill inte gå in på vad som händer eftersom det inte är min sak att berätta om. (Inget med förhållande och företag) Glad dock att jag har världens bästa skyddsnät kring mej bestående av fantastiskt fästman, underbar familj och enastående vänner plus ett antal lurviga saker som placerar sej på min mage och spinner då det är jobbigt. Det var deppet.

Nu till peppen: Imorgon kommer min lillebror Mattias och hälsar på oss över helgen! Ska bli himla mysigt eftersom han inte är här så ofta. Faller sej oftast så att vi ses hemma hos mamma istället. Vi ska på sci-fi-mässa! Okej, det här med mässan är kanske inte min högsta önskan, idé och val men det kan nog bli kul. Men annars följer jag mest med för att de två mest älskade männen i mitt liv inte ska dö nörd-döden samt att överse att varken jag, mamma eller Matilda får typ stormtrooper-hjälm i julklapp. (Fast mamma var helt ärligt lite sugen på en alldeles egen lightsaber) Fick lov att googla den där sabern f.ö. Har hela tiden trott att det hette light sable!
Årets julklapp?

RSS 2.0