Detta är Plagg by Charlotta!

Vem är Charlotta?

Jag ska börja med att presentera mej själv! Charlotta Holding heter jag och är den som står bakom
Plagg by Charlotta, både som ägare, designer och tillverkare. Kläder är (såklart!) min passion. Jag älskar att klä mej, titta på hur andra är klädda, tillverka och designa kläder, läsa modemagasin, läsa modebloggar...and it goes on and on. När den passionen började är svårt att säja. Väldigt tidigt. Har alltid älskat att skapa. Ofta tänkt att jag kan göra det bättre själv.
När jag inte ritar kläder och syr är jag sambo och förlovad med Daniel, bor i en lägenhet med prickiga och turkosa väggar tillsammans med honom och våra katter, älskar min familj, mina underbara vänner, att gå ut och dansa mej svettig, skratta och må bra.
Det är jag!

Om kläderna:

Sammanfattningsvis skulle jag vilja säja om kläderna: Trendiga kläder med en personlig twist. Jag vill att kläderna ska kännas NU men ändå kunna vara favoriter i garderoben en längre tid. Jag gillar enkla linjer och spännande detaljer, kläder som känns unika och också verkligen är unika.

Tyger och tillverkning:

Det specialla med Plagg by Charlotta är att de tillverkas i nästan enbart second-hand och vintage-tyger. Det finns en tygskatt där ute! Detta gör ju att nästan alla plagg blir totalt unika. Det är också jag som tillverkar plaggen vilket gör att massproduktion är out of the question. Bra! Eller hur?

Miljö:

Eftersom materialet är återvunnet blir miljövänligheten på kläderna hög. Jag vill skapa miljövänligt trendigt helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: Fifi

Det här är ju så otroligt spännande! Tufft och kul att du satsar på det du vill göra och jag ser fram emot att få se plaggen!kram

2011-08-03 @ 14:38:35
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: Charlotta

Fifi: Tack:) Ja, det känns jätteroligt och superspännande!

Kram

2011-08-03 @ 16:06:11
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

Låter spännande :D

2011-08-04 @ 14:02:13
URL: http://emmasays.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0